Wat is water

Natuurconferenties

Een Natuurconferentie is een methode waarin u actief samenwerking met de intelligentie van de Natuur en de onstoffelijke wereld zoekt. Deze Intelligentie is voor ons niet zichtbaar, maar wel te ervaren en te raadplegen. Dit biedt de mogelijkheid water op een andere manier te onderzoeken en te behandelen maar dit biedt mensen ook de mogelijkheid meer verantwoording te nemen voor uw eigen welbevinden, uw vraag expliciet te maken en daarbij steun te krijgen. Het lost ongemakken niet op. De Natuur wijst u met haar intelligentie de weg naar meer balans zoals zij dat ook met water kan doen. Ongemakken (kunnen) verdwijnen als gevolg van een herstelde balans, zelfwerkzaamheid en bewustzijn is en blijft vereist.

Persoonlijke vragen die u tijdens een natuurconferentie kunt inbrengen kunnen gaan bv over gezondheid (hoofdpijn, slaapproblemen, huiduitslag, conflicten of persoonlijke ontwikkeling) of het in balans brengen van een huis, perceel of bedrijf.
Uit de conferentie, de samenwerking, met de Natuur komen adviezen voor herstel van balans, bijvoorbeeld een bezoek aan een reguliere arts of (alternatieve) therapeut, een verandering van gewoonten, het (tijdelijk) nemen van een supplement  of het doen van een energetisch proces. De uitvoering neemt u zelf ter hand. De Natuur geeft alleen raad, deze methode helpt u de wijsheid te ontsluiten.

Cees Kamp ondersteunt bij persoonlijke Natuurconferenties. Balanceringen van huizen of percelen voert hij desgewenst uit. Voor het boeken van een Natuurconferentie of deelname aan de  natuurconferentiecursus, kunt u contact opnemen met Cees Kamp: 06 1508 1429 of via het contactformulier.